© 2014, GodeValg, all rights reserved.
Rounded rectangle
Rounded rectangle
Hovedside

Da jeg gikk andre året på videregående, forstod jeg at jeg ikke hadde peiling på hva det var jeg hadde lyst til å studere. Jeg forsto at det var viktig for meg å få en oversikt over studiemuligheter og  finne ut av hva som passer best for meg. Jeg kontaktet GodeValg. Der ble jeg møtt med smil og engasjement og en studieveileder som visste hva hun snakket om. Verktøykassen til studieveilederen var stor. Vi kartla mine sterke sider, evner og ferdigheter. Jeg fikk en oversikt over studiemuligheter, hva innholdet av disse var og yrkesmuligheter etter studiene. Etter timene hos veilederen forstår jeg hvilken retning mine interesser og behov går. Jeg ble inspirert til å gjøre mer skolearbeid og gleder meg nå til å ta fatt på studiene.


Etter videregående hadde jeg bestemt meg for å ta et friår. Jeg ville jobbe og reise. Hele tiden tenkte jeg på: Hva skjer neste år? Hva skal jeg bli når jeg blir stor? Gjennom en bekjent fikk jeg høre om GodeValg. De kunne sette i gang en prosess og hjelpe meg til å finne mitt fremtidige studie og arbeidsområde. Studieveilederen ga meg mye å reflektere over. Jeg fikk oppgaver både hos henne og med meg hjem, vi hadde konstruktive samtaler som gjorde at jeg fikk nye tanker om meg selv, mine ferdigheter og sterke sider. Jeg ble presentert for mange nyttige nettsider som hjalp meg i prosessen. Jeg er kjempe takknemlig og er så klar for å starte på studier i august!


Hva sier elever fra OPG, som har hatt studieveiledning fra GodeValg:
  • Utrolig bra å få et slikt tilbud på skolen. Dette er til stor nytte for elever som snart skal bestemme et fremtidig yrke/arbeidsområde.
  • Kjempe interessant! Endelig en oversikt over hvordan studiesystemet fungerer.
  • Fremført på en morsom og lærerik måte. Dere må ha vært topp lærere.
  • Endelig vet jeg ordentlig hva en Bachelor og Master er, og hvorden de er bygd opp med studiepoeng etc.
  • Jeg har fått større forståelse for hva som skal til og motivasjon til å stå på frem til eksamen.
  • Gitt meg motivasjon til å lese og at jeg må gjøre mitt beste til enhver tid.
  • Dere har vekket nysgjerrigheten og viljen til å finne ut mer.
  • Flott ark med mange nettsider som vil lette "forskningen" av hva som finnes der ute.
Tilbakemeldinger fra klienter